Sollicitaties

Werken bij Protect Security GroupVacature Mobiel surveillant regio Zuid Limburg

Voor de regio Zuid Limburg zoeken wij een collega die meedraait in de mobiele surveillance.

Je bent in het bezit van MBO beveiliger 2,  BHV en rijbewijs cat B. Je bent in staat zelfstandig te werken. Je voert volgens een rittenstaat en instructie de werkzaamheden strikt uit. Ervaring in de mobiele surveillance is een pre. Als mobiel surveillant sta je er in de regel alleen voor en ben je in staat adequaat op te treden, zelfstandig beslissingen te maken, onregelmatigheden en calamiteiten  op te lossen en je hebt een dienstverlenende instelling.

Deze functie is voor 25 uur per week. Om te solliciteren stuur je een mail met aantoonbare ervaring en motivatie naar René Winteraeken.

 

Vacature Object beveiliger regio Zeeland

In Middelburg zoeken wij een gemotiveerde objectbeveiliger voor 40 uur per week.

Voor deze functie is het van belang dat je beschikt(naast het diploma MBO beveiliger 2 en BHV) over  de nodige ervaring. Veder dien je naast het Nederlands ook de Engelse taal machtig te zijn. De functie bestaat uit toegangscontrole,  bemannen BHV post,  het lopen van brand- en sluitronden, lichte administratieve werkzaamheden, ondersteuning van de telefoniste en controle van uitgaande goederen. De werkzaamheden zijn van maandag tot en met vrijdag van 06.30 uur tot 14.30 uur en van 14.30 uur tot 22.30 uur.  Je bent vooral dienstverlenend ingesteld en het visitekaartje van onze klant en onze organisatie. Voor deze functie is ervaring een absolute must, stuur je gemotiveerde brief met ervaring naar René Winteraeken.

 

Vacature en opleiding tot salesmanager beveiliging.

Is verkopen jou ding? Heb je altijd al in de sales willen werken? De beveiligingsbranche is een uitdagende markt, je hebt niet alleen kennis van sales nodig maar zeer zeker ook de nodige kennis op het gebied van beveiliging. Wij zoeken door het hele land gemotiveerde  sales managers.

Start met onze opleiding tot gecertificeerd security salesmanager en ga na de opleiding gelijk aan de slag. Meer weten vraag ons informatiepakket aan.

 

Vacature facilitair medewerker  Heerlen

Als facilitair medewerker verricht je lichte onderhoudswerkzaamheden aan het gebouw en terrein van een van onze klanten.  Je taken bestaan uit het verrichten van groenonderhoud, schoonmaakwerkzaamheden en lichte technische werkzaamheden zoals het vervangen van lampen.

Deze functie is voor 24 uur per week. Je bent in staat om zelfstandig te werken en  je rapporteert je werkzaamheden wekelijks aan de bedrijfsleiding.  Mensen met een opleiding als hovenier hebben de voorkeur voor deze functie.

Stuur je sollicitatie naar René Winteraeken