Protect Academy

EDUCATION IS IN OUR NATURE

De Protect Academy is het kenniscentrum en trainingscentrum van Protect Security Group. Hier worden niet alleen onze eigen medewerkers getraind maar ook medewerkers van opdrachtgevers en con collega's. Wij verzorgen trainingen op het gebied van beveiliging, informatiebeveiliging, omgaan met agressie, zelfverdediging, CQC trainingen voor body guards, trainingen aanhouden en veilig opbrengen van een verdachte en overvaltrainingen.

Omgaan met Agressie

 Klanten worden mondiger en laten hun onvrede vaker merken, daarbij wordt de grens van het betamelijke nogal eens overschreden. In het ergste geval komt het tot geweld. Voor de betrokken medewerkers erg onaangenaam en het kost uw onderneming geld in de vorm van ziekteverzuim en verloop. Klanten gaan uw zaak mijden omdat ze zich onveilig voelen. Tevens brengt agressief gedrag uw onderneming imagoschade toe. Zaak dus om hieraan aandacht te besteden!

Het is belangrijk dat uw medewerkers een goede training krijgen hoe om te gaan met agressie.

Tijdens onze OMA training Omgaan Met Agressie leren uw medewerkers hoe zij agressie kunnen ombuigen in gewenst gedrag door een agressor op de juiste manier te benaderen en toe te spreken. Tevens worden er praktische zelfverdedigingstechnieken aangeleerd om een agressor onder bedwang te houden, op een veilige manier, in afwachting van hulp of politie. Deze technieken zijn eenvoudig en passen binnen het wettelijke kader van zelfverdediging en noodweer. Deze training kan zowel incompany gegeven worden als op een van onze trainingslocaties in Nuth of Voerendaal.

Deelnemers ontvangen een certificaat.

Meer weten en/of een vrijblijvende offerte aanvragen ga naar contact of bel 045-5709015. 

Certificaat aanhouden en opbrengen van verdachten

In de training aanhouden en opbrengen van verdachten wordt u geleerd hoe u een verdachte veilig moet aanhouden en opbrengen. Aanspreken, opbrenggrepen en zelfverdedigingstechnieken komen aan bod tijdens deze training. Deze training is bedoeld voor medewerkers in de beveiliging en handhaving. Maar ook medewerkers in de detailhandel die belast zijn met winkeldiefstal. De training kan zowel op een van onze locaties gehouden worden als incompany. De training duurt drie uur, deelnemers ontvangen een certificaat. Voor een incompany training neem contact met ons op.


inclusief lunch en certificaat.

Inschrijven via contact of bel voor meer informatie.


Training zelfverdediging voor beveiligingsbeambten, verkeersregelaars, boa’s en toezichthouders.

 Ben je werkzaam in een uniformberoep dan is het verstandig om naast een training omgaan met agressie ook geoefend te zijn in zelfverdediging en weerbaarheid. Immers wat moet je doen als iemand tot geweld overgaat?  Daarbij mag je geen buiten proportioneel geweld gebruiken. Tijdens de snelcursus van twee dagen ( totaal 6 uur les ) leer je naast de basisvaardigheden van zelfverdediging ook opbrenggrepen en wordt je geleerd hoe je een verdachte onder controle kunt houden. Deelnemers ontvangen een certificaat.  Aanmelden ga naar contact en schrijf je in.

 

Bodyguard training.

 Tijdens de bodyguard training leer je SAS close quarters combat technieken, hoe je een cliënt  snel en veilig uit een nood situatie kunt begeleiden, je leert mes, en pistool ontwapenen,  bevrijdingstechnieken, carjacking tegenaanval en er wordt geoefend op diverse situaties.

Deze training is verdeeld over 3 dagen van 3 lesuren. Deelname is alleen mogelijk als je in bezit bent van een geldig legitimatiebewijs persoonsbeveiliger. Of als je kunt aantonen dat je met een opleiding bezig bent tot persoonsbeveiliger. Het ligt aan de beoordeling van de SAS instructor of je een certificaat ontvangt na afloop. Meer weten ga naar contact of bel 045-5709015. Locatie Ubachsberg Voerendaal. Aanmelden via contact.

 

Training beveiliging voor ondernemers.

 Deze training is bedoeld voor ondernemers die zelf hun beveiliging willen organiseren en uitvoeren.  Stel u wilt besparen op een alarm uitruk en u besluit zelf, of een van uw medewerkers, de alarmopvolging te doen. Waar moet op letten? Wat moet u wel en wat moet u juist niet doen? Welke maatregelen moet u nemen om uzelf te beschermen?  U leert een stuk security management. U leert ook zelfverdediging en opbrenggrepen, want als u zelf de beveiliging wilt doen loopt u ook het risico om met geweld te maken te krijgen.  Deze training kan bij  op locatie gegeven worden of op een van onze locaties. Interesse? Ga naar contact of bel 045-5709015.

Overval training.

 De overvaltraining bestaat uit drie elementen.

Preventief: uw medewerkers nemen kennis van preventieve maatregelen en de absolute noodzaak daarvan. Security awareness van uw medewerkers wordt bevorderd.

Overval: Uw personeel leert hoe men het beste reageert tijdens een overval volgens het RAAK principe.

Na de overval: het blijkt dat medewerkers die een overvaltraining gevolgd hebben beter een incident verwerken dan medewerkers welke geen training gevolgd hebben.

Deze training wordt bij voorkeur bij op locatie gegeven worden maar kan ook op een van onze locaties gegeven worden. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ga naar contact of bel 045-5709015.

 

Detectiepoort training.

 Tijdens deze training bij u op locatie leren wij uw medewerkers hoe zij een winkeldief het beste kunnen aanspreken,  begeleiden naar een veilige ruimte en geven wij preventietips. In de training worden ook een aantal basis zelfverdedigingtechnieken met opbrenggrepen aangeleerd alsmede agressie ombuigingstechnieken.

Meer weten? Vraag vrijblijvend een offerte of informatie aan via contact of bel 045-5709015.

Cursus Veilig Online voor het MKB.

 Het adequaat beveiligen van informatie(systemen) is ontzettend belangrijk. Waarom?  Veel bedrijven hebben inmiddels door schade en schande ervaren hoezeer zij afhankelijk zijn van informatie en van informatietechnologie. Gegevens moeten overal binnen de organisatie beschikbaar zijn, maar door de interne IT-voorzieningen te koppelen aan de buitenwereld roept u het gevaar van cybercriminaliteit en bedrijfsspionage over uw organisatie af.  Het is daarom ook van belang dat u op de hoogte bent van essentiële beveiligingsmaatregelen en wat u wel, of juist niet, moet doen op het internet. Ook bij wet bent u verplicht de betrouwbaarheid van uw informatievoorziening goed te regelen. Genoeg redenen om uw informatiebeveiliging optimaal te regelen.

 Doel van de cursus Veilig Online:

In de drie uur durende workshop Veilig Online leert u vorm en inhoud te geven aan de informatiebeveiliging binnen uw organisatie. De training veilig online leert u veilig internetten, hoe u  zich het beste beschermt tegen cybercriminaliteit en bedrijfsspionage en bewustwording van online gevaren.

De ontwikkelingen in de informatietechnologie gaan zo snel dat de voorzieningen die u vorig jaar heeft getroffen (wellicht) alweer achterhaald zijn. Alleen door het voortdurend op peil houden van uw kennis over informatiebeveiliging kunt u als ondernemer of manager uw organisatie voor onnodige risico's behoeden. De cursus Veilig Online is dan ook van belang voor elke zelfstandige, onderneming of functionaris die verantwoordelijk is voor de informatiebeveiliging binnen uw onderneming.

Sprekers: CEO en beveilgingsspecialist René Winteraeken, IT specialist Drs. W.Beset.

Volgende workshop wordt binnenkort bekend gemaakt. Kosten per deelnemer € 150,-- exclusief BTW. Deze trainining kunnen wij ook bij u incompany geven.