Beveiliging

PROTECTING IS IN OUR NATURE.


ONZE MISSIE: door het treffen van adequate beveiligingsmaatregelen dusdanige omstandigheden scheppen voor de klant dat deze verschoond blijft van dan wel zo min mogelijk te maken krijgt met criminaliteit en schade in de ruimste zin van het woord. Door de inzet van hoogopgeleide security managers, beveiligingsmedewerkers, beveiligingsmonteurs en door de inzet van geavanceerde techniek is Protect Security Group de juiste keuze voor u. Vraag het aan onze klanten.

Wij werken uitsluitend met gediplomeerde en bevoegde beveiligingsmedewerkers, kwaliteit staat bij Protect Security Group hoog in het vaandel. Daarom investeren wij veel in ons personeel, gemotiveerde en goed opgeleide vakmensen met een hart voor hun vak. Al onze medewerkers zijn minimaal in het bezit van het diploma beveiliger MBO 2, BHV / AED certificaat, Certificaat Omgaan met Agressie, Certificaat aanhouden en opbrengen van verdachten. Protect Security Group levert haar diensten door héél Nederland.


CEO
René Winteraeken

Als uw persoonlijk beveiligingsadviseur help ik u graag met de veiligheid en beveiliging van uw onderneming. Met meer dan 28 jaar ervaring in het beveiligingsvak zorg ik ervoor dat uw onderneming zo weinig mogelijk last heeft van criminaliteit en schade.Op deze pagina treft u de beveiligings en bewakingsdiensten aan, technische beveiliging en security management.

Beveiligingsdiensten
Persoonsbeveiliging

Bijzondere Beveiliging