Facilitaire diensten

SERVICE IS IN OUR NATURE


De facilitaire tak van Protect houdt zich bezig met het beheer en dienstverlening van uw vastgoed en terrein. Niet alleen zorgen wij ervoor dat uw vastgoed veilig is, ook het onderhoud aan het groen, de schoonmaak en kleine reparaties/klussen worden uitgevoerd. Ook als u een interim facilitair manager nodig heeft of het beheer van uw eigendommen aan ons wilt overlaten heeft u aan Protect een goede partner.Vastgoed en terrein beheer

Vastgoedbeheer neemt in onze dynamische samenleving een belangrijke plaats in.

Gemeenten, woningbouwverenigingen, vereniging van eigenaren, projectontwikkelaars en makelaars hebben behoefte aan vastgoedbeheerders  die leegstaand vastgoed adequaat kunnen beheren.

De  vastgoedbeheerders van Protect Security Group gaan op een economisch verantwoorde wijze om met het vastgoed van de opdrachtgever.

De facilitaire dienst van Protect security Group ontzorgt u op het gebied van beveiliging, groenonderhoud, schoonmaak, beheer en service.

Kies voor een kwalitatieve, duurzame en renderende samenwerking met Protect Security Group vastgoedbeheer.

Protect Security Group vastgoedbeheer beheert o.a: overheids vastgoed, commercieel vastgoed, woningen, scholen, bijzondere gebouwen, religieuze gebouwen, vakantiewoningen en agrarische gebouwen.

 

Groen en tuinonderhoud

Ons greenteam bestaat uit enthousiaste mensen die hart voor hun vak hebben.

Deze tuinmannen en vrouwen laten hun groene vingers graag voor u werken.

De zorg van ons PSG Greenteam is dat uw tuin of park in uitstekende conditie blijft.

Snoeien, grasmaaien, onkruidbestrijding, beplanting etc., onze tuinmannen en vrouwen zijn er klaar voor.

Ook  tuinonderhoud kunnen wij leveren door héél Nederland.
 Groenonderhoud voor bedrijven

Uw bedrijfsomgeving netjes onderhouden is ontzettend belangrijk. Om uw groen in en om uw bedrijf netjes te onderhouden bieden wij u een flexibel onderhoudscontract aan. Ook voor eenmalige groenwerkzaamheden kunt u bij ons terecht.

Wat kunnen wij u bieden:

Ook voor gemeenten, overheidsinstellingen en scholen kan het greenteam van Protect Security Group voor het onderhoud van het groen zorg dragen.
Neem vrijblijvend contact op

Schoonmaak


Het schoonmaken van gebouwen en terreinen is een vak apart, indien dit niet goed en veilig gebeurd heeft dat nadelige gevolgen voor mens en welzijn. Een slecht schoongemaakt gebouw of terrein is niet alleen vervelend voor het oog maar brengt ook gezondheidsrisico’s met zich mee.

Daarom vinden wij van Protect Security Group dat u als klant het recht heeft op een goed schoongemaakt gebouw of terrein. Onze schoonmakers zijn mensen die hun vak verstaan en oog voor detail hebben.

In de huidige schoonmaakbranche zien wij helaas dat de druk om tegen zo laag mogelijke kosten zoveel mogelijk werk wordt verricht. Dit is gewoon niet mogelijk, laat u dan ook niet verleiden tot goedkope oplossingen.

Half werk is niets waard. U speelt niet alleen met uw eigen gezondheid maar ook met dat van uw medewerkers en bezoekers. Schoonmaken.....laat het over aan gemotiveerde mensen die weten wat schoonmaken is.

Al onze medewerkers zijn gescreend en hebben geheimhoudingsplicht.

 

Schoonmaak inhuren voor bedrijven

Als het om schoonmaak gaat is hygiëne van het grootste belang. Huur daarom alleen specialisten in die zorgvuldig schoonmaken en werken volgens een vast protocol.

Betaalbare en goede schoonmaak nodig? Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

 

Service medewerker

De service medewerker is verantwoordelijk voor het beheer van een gebouw. Hij/zij kan belast zijn met toegangscontrole, telefoonafhandeling, technische ondersteuning,postverwerking, schoonmaak en door de opdrachtgever aangewezen taken. Service medewerkers worden ingezet in appartementencomplexen, scholen of gebouwen.

De service medewerker is een echte all-rounder die naast de beveiliging van het gebouw diverse taken heeft die met het gebouw en gebouwgebruikers te maken heeft. Simpel gezegd draait de service medewerker het huishouden.

Facilitair manager.

Is uw organisatie net niet groot genoeg om een eigen facilitair manager in dienst te nemen, dan kan Protect Security Group de taak van het facilitair management overnemen. Zo bespaart u kosten en wij zorgen voor uw facilitair management. Uw eigen interim facilitair manager. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.