Professionals in Security Solutions! 

U zoekt een beveiligingsbedrijf wat u kan helpen met het oplossen van uw problematiek op het gebied van beveiliging, security, bewaking en veiligheid. Uw totaal oplosser op het gebied van beveiliging, security, bewaking en veiligheid. Beveiliging en bewaking inhuren, neem géén risico's.

Wat wij leveren? Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid, kwaliteit, rentabiliteit en continuïteit van uw onderneming op een economisch verantwoorde manier.

ONZE MISSIE: door het treffen van adequate beveiligingsmaatregelen dusdanige omstandigheden scheppen voor de klant dat deze verschoond blijft van dan wel zo min mogelijk te maken krijgt met criminaliteit en schade in de ruimste zin van het woord. Door de inzet van hoogopgeleide security managers, beveiligingsmedewerkers, beveiligingsmonteurs en door de inzet van geavanceerde techniek is Protect Security Group de juiste keuze voor u. Vraag het aan onze klanten. Meer als 650 bedrijven maken sinds 1995 gebruik van onze diensten door héél Nederland.

Protect Security Group is door keurmerk SSE uitgeroepen als beste prijs/kwaliteits beveiliger van 2015, 2016 en 2017!

TIP van de week: Naast beveiligingen bewaking kan onze organisatie u ook ondersteunen met facilitaire diensten zoals groenonderhoud en schoonmaak. Neem gerust contact op over de mogelijkheden en het gemak van een dienstverlener!

Vacatures: Wij zoeken een objectbeveiliger met aantoonbare ervaring voor receptiediensten in de omgeving Heerlen. 38 uur per week. Om te solliciteren schrijf een gemotiveerde brief met CV aan René Winteraeken

Nieuws: Live camera vervangt inbraaksystemen. Voor meer info neem contact op of kijk op de pagina “live camera”.

   

Protect Security Group:

- Deskundig
- Betrouwbaar
- Erkend én Gecertificeerd
door het Ministerie van Veiligheid en Justitie :

- Gecertificeerd door keurmerkorganistatie S.S.E.