Live camera

Real live camerabewaking kan al vanaf € 59,-- per maand excl.btw.

 

 

Uw eigendommen 24 uur per dag live bewaakt tegen betaalbare kosten. Via onze meldkamer worden beelden live bekeken en kan er bij onraad gelijk gereageerd  worden. Sneller dan een alarmsysteem!

Door steeds betere en snellere internetverbindingen is het mogelijk om camerabeelden van camerasystemen bij klanten op afstand  live te bekijken en met behulp van intelligente software beelden te bewaken.  Bij calamiteiten handelt de centralist  volgens het  protocol dat is opgesteld met de klant. Het voordeel tegenover een conventioneel alarmsysteem spreekt voor zich, nog voordat een inbraak heeft plaatsgevonden kan de centralist al actie ondernemen en politie of onze surveillancedienst erop af sturen. Schade wordt beperkt of geheel voorkomen.

 

Live camerabewaking:

    voldoet aan de eisen van overheid, politie en verzekeraars;

    levert kwaliteit;

    is vakkundig en betrouwbaar;

    biedt 24 uur per dag service.

 

Voorbeeld:

LiveCamerabewaking met gezichtsherkenning

Wij kunnen het beeld van één of meerdere camera’s voorzien van een licentie die gezichtsherkenning mogelijk maakt. Alle personen die binnen het zicht van zo’n camera komen worden “ingelezen” waarmee een database wordt opgebouwd. Vervolgens kunnen de personen worden ingedeeld in groepen waardoor toegangscontrole mogelijk wordt. Denk bijvoorbeeld aan een hotel. Denk bijvoorbeeld aan een hotel. Je zou gasten van een hotel kunnen indelen in gasten, VIP-gasten en “zwarte lijst” gasten. Gezichten van binnenkomende gasten worden door de software gelezen en wanneer een VIP-gast wordt herkend, kan de centralist in onze meldkamer de hotelmanager informeren zodat de VIP-gast persoonlijk door de hotelmanager wordt ontvangen. Wordt een “zwarte lijst”gast herkend dan kan de centralist direct de hotelbeveiliging waarschuwen.

 

Zo zijn er veel situaties te bedenken waar met behulp van gezichtsherkenning van LiveCamerabewaking, betaalbaar en effectief, oplossingen op het gebied van toegangscontrole kunnen worden verzorgd.

 

Andere toespassing zijn mogelijk in winkel, museum, woonhuis, bedrijven, kantoor en terreinbewaking.

Neem contact op met gecertificeerd beveiligingspecialist René Winteraeken voor de mogelijkheden.