NieuwsOp deze pagina treft u aan:

Live camera bewaking vervangt inbraakdetectiesystemen en werkt bovendien sneller en goedkoper. Voor meer info neem contact op of kijk op de pagina “live camera”.Zoekt u een interim security managerInterim security management

Als interim security manager help ik u en uw organisatie met alle aspecten op het gebied van beveiliging en veiligheid. Een aantal uren of dagen per week werk ik aan alle zaken die met de veiligheid binnen uw organisatie te maken hebben. U kunt mij tijdelijk of structureel inhuren om uw zaken op het gebied van beveiliging te behartigen. U haalt daarmee iemand met meer als 28 jaar ervaring en veel kennis over beveiliging en veiligheid in huis.

Waarvoor huurt u een interim security manager in?
Als interim security manager inventariseert ik de risico’s en bedreigingen binnen uw organisatie. Vervolgens ontvangt u een helder plan om deze risico’s te beheersen. Uiteraard houdt ik als interim security manager tijdens het formuleren van zijn adviezen rekening met de bestaande beheersmaatregelen en de bedrijfscultuur. Daarnaast ben ik als security manager in staat om deze risico's integraal aan te pakken. Daarbij werk ik samen met specialisten vanuit andere disciplines, zoals informatie security experts, erkende installateurs van beveiligingsinstallaties et cetera.
Mijn taken als uw interim security manager:


Als u vragen hebt of een vrijblijvende offerte wenst kunt u mij contacteren op 045-5709015 of via de contactpagina.
 René Winteraeken CEO en security managerSolliciteren

Wij zoeken objectbeveiligers met aantoonbare ervaring voor 38 uur per week omgeving Heerlen.

U kunt altijd een open sollicitatie richten naar Postbus 696 6400 AR Heerlen t.a.v. R.Winteraeken

Om te solliciteren moet u minimaal in het bezit zijn van het diploma MBO beveiliger 2, basisdiploma beveiliging of ABM.

Wij bieden géén stageplaatsen aan!